Rijscholen

Rijschool Nico Deen 

Autorijschool Nico Deen is een erkende rijschool die sinds 2008 actief is in de regio Heerenveen. Al meer dan 500 enthousiaste leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs behaald. Wij maken gebruik van eigen gemaakte leskaarten die ontwikkeld zijn uit vele jaren ervaring. Wij leren je het autorijden stap voor stap en passen het lesgeven aan aan jouw vorderingen. Hierdoor leer je alle facetten van het autorijden en kom je overal waar je ook op het examen terecht kan komen. 

Rijschool Ziezo   

Je rij-instructeur bij Rijschool ZieZo is Richard Meibos. Zijn positieve en rustige karakter werkt aanstekelijk. Richard hecht dan ook veel waarde aan een goede sfeer in de auto, of zoals hij het zelf zegt: “Een leuke, positieve sfeer, dat is gewoon belangrijk. Een autorijles moet geen straf zijn, of iets waar je tegenop kijkt, dat komt het autorijden niet ten goede. Gelukkig verdwijnt dat gevoel snel bij veel cursisten en gaan ze met een gezonde spanning, of zelfs ontspannen hun rijexamen in.

Rijschool Flits 

Sinds 1 april 2005 is Sylvia Osinga-Jonk de trotse eigenaar van Autorijschool Flits uit Heerenveen. In de jaren daarvoor was Sylvia werkzaam bij diverse autorijscholen waar zij grote ervaring als rij-instructrice heeft opgedaan. Daardoor heeft zij oog voor de kwaliteiten en zwakkere punten van de leerling en ligt het percentage van slagen bij autorijschool Flits hoog. Al vanaf je 16,5 jaar mag je bij Autorijschool Flits beginnen met het halen van je rijbewijs. Daarbij wordt je door ons op een vakkundige en enthousiaste manier begeleid.